Orion telekom PLAĆANJE

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 3 na 10000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Kontakt

Uslovi


Isključivo Online PLAĆANJE računa! U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se bruto iznos kupovine.

Opis

Klikom na „Kupujte sada online!“ vršite isključivo online PLAĆANJE Orion telekom računa. Lyoness prednosti važe samo za novopotpisane ugovore, za više informacija pogledajte ovde.

Kompanija Orion telekom, privatnim i poslovnim korisnicima može ponuditi najširu paletu usluga, svrstanih u tri osnovne kategorije – Internet, Fiksna telefonija i Televizija, kao i njihovu kombinaciju u okviru Orion paketa usluga (Dual TV, Dual Tel i Triple paketi), koji olakšavaju plaćanje i nude mogućnost uštede vremena i novca. Pokrenuli su revoluciju telefoniranja i još 2013. godine lansirali RING + prvu aplikaciju koja nudi mogućnost korišćenja fiksnog telefona na Android uređaju. Već 2015. godine lansirali su i Orion TV, trenutno najpopularniju aplikaciju za gledanje Televizije u pokretu, na mobilnom telefonu i tabletu.

Koristite Orion telekom usluge i PLAĆAJTE račune online!

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.