Cashback & Shopping Points

  • 5% + 11 na 100 EUR kupovine
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Kontakt

Uslovi

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Opis

 

Svetska zdravstvena organizacija je objavila da mobilni telefoni mogu biti kancerogeni. Vlada smatra da bi za korišćenje mobilnih telefona trebalo usvojiti “Princip prevencije” jer imamo dovoljno informacija o njihovoj štetnosti. Postoji dovoljno izveštaja o nuspojavama njihovog korišćenja, koje moramo da shvatimo ozbiljno posebno kod adolescenata. Za smanjenje njihovog štetnog dejstva potrebno je koristiti proverene tehnologije.

SaferWave je 2005. ispitao postojeće zaštine sisteme. Nijedan nije pružio adekvatnu zaštitu prilikom testiranja na čoveku, niti je mogao da reši taj problem. SaferWave zaštitna tehnologija je u tome uspela, što znači da je biološki uticaj smanjen za 98% uz nesmetani rad Vaših uređaja.

SaferWave zaštita se veoma jednostavno postavlja, možete da je prenesete sa mobilnog telefona ili kompjutera na drugi uređaj i funkcioniše na svim sistemima.

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.