Eta Tours d.o.o.

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 na 10000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE Cashback Card B2B

Kontakt

Opis


Pored domaćih destinacija kao što je Grčka specijalizovali smo se i za destinacije u Španiji i na Siciliji na čijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti. Dugogodišnje iskustvo u organizovanju putovanja u gradove širom sveta, nas stavlja u red jedne od vodećih agencija.
Vidovi prevoza koje Vam obezbeđujemo do ponuđenih destinacija su autobuski ili avio, kao i mogućnost individualnih putovanja u celom svetu, koje zaokružuju ponudu za svakog klijenta.
Dođite kod nas u ulicu Obilićev Venac 18, TC City Passage u Beogradu i u prijatnom ambijentu odlučite se za Vaše putovanje iz snova, a mi ćemo se potruditi da opravdamo Vaše poverenje i da Vas upišemo u listu stalnih korisnika naših usluga, čime postajete deo jedne velike porodice.
Pored svega očekuju vas i prednosti za članove CASHBACK WORLD kartice koju možete dobiti potpuno besplatno kod nas i ostvariti 3% Cachback-a i 2,5% Shopping points-a na sve aranžmane, a Shopping points koristiti za atraktivne popuste u drugim partnerskim firmama širom sveta.

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.