Hit auto d.o.o.

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 24 - Auto servis na 10000 RSD kupovine
  • 2% + 1 rezervni delovi na 10000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE Cashback Card B2B

Kontakt

Uslovi


Cahshback važi na usluge servisa i nabavke rezervnih delova !!

Opis


Firma HIT AUTO trenutno  ima 75 zaposlenih, a naše usluge i delatnost su:
prodaja novih vozila, servis za održavanje vozila, popravka vozila u garantnom i vangarantnom roku, prodaja opreme i originalnih rezervnih delova, limarsko farbarski radovi, ugradnja plinskih uređaja...
HIT AUTO je opremljen savremenim dijagnostičkim uređajima i najnovijim specijalnim alatima i to su razlozi zbog kojih morate doći do nas ukoliko vozite Renault, Dacia ili Nissan vozilo.
Na lokaciji Staro sajmište 29, pored salona automobila za Renault i Dacia vozila nalazi se i ovlašćeni servis za pomenute brendove koji se pored pružanja usluga održavanja vozila bavi i servisiranjem starijih vozila. Osoblje servisa čine visoko obrazovani stručnjaci podržani grupom iskusnih specijalista koji se kontinuirano obučavaju u Renault centrima širom Evrope. 
NAPOMENA: Za sve Lyoness Cashback World članove HIT AUTO odobrava benefite za servis 3%CB + 4SP, ili na rezervnim delovima 2%CB + 1SP. 
Benefiti ne važe za kupovinu vozila.

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.