Valor doo Zrenjanin

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 na 10000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE Cashback Card B2B

Kontakt

Opis

Društvo sa ograničenom odgovornošću VALOR, osnovano je 29.03.1993. godine sa sedištem u Novom Sadu, a 2006. godine izvršeno je preseljene sedista firme u Zrenjanin. Dve godine kasnije 2008. god. firma je izgradila sopstveni poslovni i magacinski prostor i od tada je sedište firme na adresi Zrenjanin, Melenački drum 37. Izgrađeno je savremeno stovarište koje namenski odgovara distribuciji pića na površini placa od 8000 metara kvadratnih, a sa magacinskim i poslovni prostorom od 2000 metara. Direktor i osnivač sa udelom od 100% je Steva Kočalka, dipl. pravnik.


Poslovanje firme je vezano isključivo za distribuciju pića kroz maloprodajni i veleprodajni kanal. Do 2011.godine to se radilo na prostoru Srednjebanatskog okruga, a onda je usledila akvizicija tržišta oko opština Bečej i Senta. U tim opštinama su otvoreni distributivni centri, a istovremeno je otvoreno i prvih pet maloprodajnih objekata koji su radili pod imenom doo Valor. To su objekti u Novom Kneževcu, Kanjiži, Adi, Bečeju i Bačkom Petrovom Selu.

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.