Cashback & Shopping Points

  • 1,5% + 1 Cashback Card na 10000 RSD kupovine
  • 4% + 0,5 Original vaučeri na 10000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE Cashback Card Original vaučeri

Kontakt


4,2
449 ocena

Uslovi


Lyoness pogodnosti ne važe za proizvode koji se nalaze na akciji. Iz obračuna ugovorene Lyoness provizije takođe se izuzimaju kupovine sledećih artikala: cigarete, novine, elektronske dopune za mobilne telefone i svi artikli koji su na akciji.

Obaveštavamo vas da je broj tranksakcija prilikom korišćenja Lyoness CashBack Card ograničen na 3 (tri) u toku dana. Iz tehničkih razloga, ukoliko broj transakcija prelazi navedeno ograničenje, sve transakcije tog dana biće stornirane.

Opis

Vizija:

Lider u inovacijama i unapređenju prodaje.

Misija:

PerSu marketi, vodeći trgovački lanac na teritoriji Vojvodine,  se bavi pretežno trgovinom na malo prehrambenim i neprehrambenim proizvodima.  Svoju delatnost ostvaruje  na teritoriji Srednjebanatskog i Južnobačkog okruga.

Zadaci:

PerSu marketi, svojim bogatim asortimanom, kvalitetnom uslugom i raznovrsnim akcijama, na jedinstven način zadovoljavaju dnevne potrebe svojih potrošača i vode računa o njihovim zahtevima.

Danas:

PerSu marketi danas posluju u 100 maloprodajnih objekata, gde zapošljavaju preko 650 radnika. Svakodnevno, svojim potrošačima pružaju bogat asortiman robe široke potrošnje po veoma pristupačnim cenama, prilagođen potrošačima ,kako bi zadovolji sve svoje dnevne potrebe prilikom kupovine. Uz prijatnu atmosferu i ljubazno osoblje, svakodnevno se potvrđuje kvalitet usluge koji se pruža svim potrošačima.

Napomena:

Iz obračuna ugovorene Lyoness provizije izuzimaju se kupovine sledećih artikala:

 - cigarete, novine i elektronske dopune za mobilne telefone

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.