Твоите предности со Lyoness

Враќање пари и Shopping Points при секое купување* како и најдобрите попусти за да заштедиш уште повеќе додека пазаруваш – како Член на Lyoness профитираш на неколку начини при пазарување кај нашите Трговски Партнери.


Како глобална Куповна Заедница, сметаме дека е најважно да ти ги понудиме најдобрите предности при пазарувањето. Веднаш откако бесплатно ќе се регистрираш како член на Lyoness ги добиваш следните ексклузивни предности:Враќање пари при секое купување *
(Cashback)
Hand


Препорачај ги предностите на Lyoness на твоите пријатели и профитирај од Пријателски Бонус за секое купување кое тие ќе го направат
Friendship Bonus
Сензационални Shopping Point Deals на Трговските Партнери на Lyoness за кои можеш да искористиш Shopping Points за производи или услуги по многу намалени цени, дури и бесплатно

Deals


* кај Трговските Партнери на Lyoness


Дополнителни вредни Shopping Points секогаш кога пазаруваш кај Трговски Партнер на Lyoness


Заштеди уште повеќе пари со ексклузивните попусти на Трговските Партнери на Lyoness како дополнение на Cashback и Shopping Points


Benefits


Како Член на Lyoness, сите овие предности ти се достапни бесплатно, претворајќи го секое
купување во можност за дополнително профитирање. Затоа пазарувај веднаш!
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.