18.08.2017

СОВРШЕН ПОЧЕТОК НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА!

Подготвени сте за новата учебна година?

Со понудите на нашите Cashback Партнери почнувањето на новата учебна година на вашето дете ќе биде многу едноставно и без дополнителен стрес! Кога пазарувате кај нашите трговци освен што го пронаоѓате тоа што ви е потребно вие добивате Cashback и Shopping Points на секое купување.

Посетете ги!

“Направете го подобар животот на едно дете преку вашата донација и помогнете да се подобри квалитетот на живот.“
Child & Family Foundation

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.