07.07.2017

Распродажба на Cashback Card „Classics“

Би сакале да Ве известиме дека во моментов во Cashback Store онлајн продавницата, можете да ги најдете Cashback Card "Classics" производите со намалени цени и до 60%.

Целосната листа на Cashback Card "Classics" производите можете да ја најдете на следниов линк.

Посетете ја веднаш бидејќи количините се ограничени!

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.