07.07.2017

Пријави се за Newsletter

Ве интересираат најновите понуди, информации и Dealѕ од Cashback World?

Пријавете се бесплатно и без обврски за Newsletter-от на Cashback World информирајте се и профитирајте од атрактивните попусти, Deals и акции.


Како можам да се пријавам?

Сосема едноставно: Во Вашиот профил под „Mоите подесувања“ кликнете на „Подесувања“ и одберете „Shopping Newsletter“. Откако ќе кликнете на линкот во Е-Мail-от за потврда, ќе го добиете Вашиот прв Newsletter!

Секако дека Вашата регистрација е целосно необврзувачка и можете да се одјавите во секое време. Исто така, во секое време можете и да ја обновите Вашата пријава.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.