28.09.2017

Подготвени сте за следната забава?

Без разлика дали планирате удобна вечер пред вашиот телевизор или ноќ со пријателите играјќи некоја позната игра - кај нашите Cashback Партнери ќе најдете се што ви е потребно, од телевизори, домашно кино или конзоли.

Дополнително Ви е потребна храна и пијалок за гостите? Нема проблем. Посетете ги нашите Cashback Партнери и добијте Cashback и Shopping Points за секое купување.

Погледнете ја целосната понуда!

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.