28.09.2017

КАКО БЕСПЛАТНО ДА ПРЕПОРАЧАТЕ ПРИЈАТЕЛ?


Сакате бесплатно да препорачате Ваш пријател, но не знаете како? Навистина е едноставно.

Следете ги чекорите во продолжение за препораката да биде успешна:

Најпрво потребно е да се најавите во Вашиот профил со Вашите кориснички податоци.

Во делот Како функционира ја одбирате опцијата Препорачувајте бесплатно online.

Потребно е да ја одберете соодветната земја и да ја внесете e-маил адресата на Вашиот пријател/ка.

Новиот член треба да го прифати линкот за потврда кој ќе го добие на својата e-маил адреса, и потоа да ги следи чекорите што следуваат за да ја доврши регистрацијата и истата да биде успешна.

Навистина е едноставно, зарем не? Не чекајте повеќе, препорачајте веднаш!

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.