01.06.2018

Годишниот одмор се наближува!

Дали се пакувате неколку дена пред одморот или во последен момент? Повеќе не е важно. Започнете со пакување и понесете ги следните работи:

 • Облека
 • Чевли
 • Накит/ремен
 • Чанти
 • Пасош + туристички водич
 • Чадор
 • Полнач
 • Прибор за прва помош
 • Пешкири
 • Производи за лична хигиена (гел за туширање, шампон, десодоранс, четка за заби)
 • Крема за сончање
Без кои работи не можете да тргнете на одмор? Кај нашите Трговски Партнери ќе најдете се што ви е потребно за Вашето патување! Завршете со пакување и заминете на заслужениот одмор!

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.