27.03.2018

Дочекајте ја пролетта во топ форма!

Подгответе се за пролетта со нашите 6 совети:

 • Активирајте се: Користете ги скалите или одете пешки.
 • Хранете се здраво и пијте големо количество на вода.
 • Пробајте нешто ново! Сте слушнале ли за плогирање? Или можеби за крунинг?
 • Организирајте пикник за вашите пријатели во најблискиот парк.
 • Облечете алишта во светли бои.
 • За почеток, не си поставувајте високи цели.

 • Нашите понуди се тука за да ви помогнат да имате најдобар почеток на фитнес сезоната!

  Погледнете ги нашите Трговски Партнери!

  * Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.