30.06.2017

Добитници на подароци од #CashbackПредизвик

Би сакале да им се заблагодариме на сите членови што учествуваа на #CashbackПредизвик.

Во продолжение ќе ја најдете листата на добитници на вредни подароци:

1. Philips 49” телевизор од TehnoMarket Makedonija – Ивица Бубреговски
2. Викенд за двајца во Aurora Resort & Spa – Љубомир Митровиќ
3. Вредносен ваучер од Еликсир Ексклузив Парфимерии во висина од 4.000 ден.:
- Соња Гушкова
- Горан Петков
- Благој Глушков
- Сашко Трајков
- Андријана Марковска
- Силвија Трајкова
- Мерита Трајкова
- Драгана Милеска
- Ивана Ѓурчевска
- Андреја Чукалкова


Добитниците ќе можат да ги подигнат своите подароци на 04/07/2017 во 17 часот во канцеларијата на Lyoness.

На останатите им посакуваме многу среќа и успех во некој од следните предизвици

Вашиот Cashback World тим

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.