Пазарување со Lyoness

Lyoness верува дека пазарувањето треба да биде забавно и поради тоа Lyoness – како глобална Куповна Заедница (Shopping Community) – нуди можности за пазарување кои одговораат секому.

Каков вид на shopper си ти?
Cashback Card: една картичка, сите сектори, многубројни предности
Ваучери: флексибилни Ваучери за искористување кај Трговските Партнери на Lyoness
Online Shopping: Уживај во широката палета понуди кај Online Трговските Партнери на Lyoness
Cashback Card

Многу е едноставно: Покажи го твојот Cashback Card на касата кај Трговскиот Партнер на Lyoness пред да платиш и ќе го добиеш твојот Cashback и Shopping Points. Едноставно користи ја картичката како и која било друга лојална картичка! Сепак, со Lyoness Cashback Card добиваш повеќе пари: враќање пари при секое купување и Shopping Points!
Во секое време можеш да ги најдеш Трговските Партнери на Lyoness кои прифаќаат Cashback Card на нашата интернет страница Lyoness.mk. Со пребарувањето на Трговски Партнер можеш да ги најдеш Трговските Партнери кои прифаќаат Cashback Card со помош на филтерот за пребарување, и на тој начин ќе се прикажат сите места каде може да се користи Cashback Card за да добиеш Cashback и Shopping Points.


Твојот Cashback Card

Како можеш да добиеш Cashback Card? Lyoness нуди различни опции. Кога ќе се најавиш на Lyoness.mk со твоите податоци за најава, твојот Cashback Card е достапен во Мојот Профил за печатење, или можеш да го зачуваш на твојот smart-телефон и да го користиш дигитално кај Трговските Партнери. Доколку имаш добиено флаер за регистрација од некој што го познаваш, ќе имаш пластичен Cashback Card кој ќе можеш да го користиш при пазарувањето. Освен тоа, на Lyoness.mk ќе најдеш голем број Трговски Партнери на Lyoness во твоја близина кои нудат брендирани Cashback Cards со нивното сопствено лого и на тој начин можеш да добиеш Cashback Card со логото на твојата омилена локална продавница.
Cashback Card
ПРЕПОРАКА:

Доколку сакаш да усреќиш некого, подари му Ваучер! Никогаш не било поедноставно да се усреќиш себеси и другите: Освен што добиваш Cashback
и Shopping Points, имаш и одличен подарок!
ВаучериGutschein

Голем број Трговски Партнери на Lyoness нудат Ваучери кои можеш да ги купиш однапред преку Lyoness и можеш да ги искористиш во одбраната продавница. Веднаш штом ги купиш Ваучерите, ти се акумулираат Cashback и Shopping Points. Можеш да нарачаш Ваучери директно на Lyoness.mk. Со опцијата за пребарување на Трговски Партнер кој работи на база на Ваучери, можеш да ги најдеш сите Трговски Партнери кои нудат Ваучери. Едноставно кликни на „Нарачка на Ваучери“ и одбери колку Ваучери сакаш да нарачаш.


Некои Ваучери се во дигитална форма и се покажуваат под „Моите Ваучери“ на Lyoness.mk веднаш штом ќе ја завршиш твојата нарачка. Ова значи дека секогаш ќе имаш Ваучери при рака, за да можеш да ги користиш преку твојот Smart-телефон или таблет дури и кога си во движење. Доколку претпочиташ, можеш да го испечатиш твојот Ваучер и да го земеш со себе при пазарувањето. Други Ваучери ќе ти бидат испратени по пошта или можеш да ги подигнеш од Продажното место на Ваучери на Lyoness, каде можеш да купиш Ваучери без да мора претходно да ги нарачуваш истите.
 


Online Shopping

Во Lyoness.mk постојат голем број на Online Трговски Партнери на Lyoness, кои нудат речиси се што посакуваш. Најави се во Lyoness со користење на твоите податоци за најава и користи го филтерот за пребарување на Трговски Партнери за да ги пронајдеш Online Трговските Партнери на Lyoness. Одбери го посакуваниот Online Shop од листата на Трговски Партнери на Lyoness. Сега не може ништо да те запре да пазаруваш online 24/7!


Добиј Cashback и Shopping Points 24/7 од удобноста на твојот сопствен дом!

Важно е да запамтиш дека мораш да ги посетиш online shop-овите преку интернет страницата Lyoness.mk со цел да ги добиеш твоите Lyoness Предности како и производите кои ги посакуваш. Освен тоа, многу од online shop-овите нудат екслуклузивни понуди кои ти овозможуваат дополнителни попусти при пазарувањето. Едноставно кликни на „Најди Понуди“ на Lyoness.mk!
Совет: Инсталирај ги алатките за пазарување на Lyoness на твојот компјутер или лаптоп како што е Lyoness Browser со интегриран Cashback Bar со цел да се обезбеди сигурно и удобно online пазарување со Lyoness. Со ова, ќе бидеш сигурен дека нема да пропуштиш ниту една можност да собереш Cashback и Shopping Points при online shopping.

Bubbles
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.