Со упатството за пазарување на Lyoness,
секој ден е Cashback ден!

Купи сѐ што ти посакува срцето кај повеќе од 60,000 Трговски Партнери, вклучувајќи 8,500 online shops низ целиот свет – профитирај сега со најновите понуди и ексклузивните попусти дополнително кон Cashback и Shopping Points!

Светот на Lyoness предностите ти нуди можност да заштедиш уште повеќе: бидејќи сега освен враќање пари при секое купување, Членовите секој месец добиваат и специјални понуди – со упатството за пазарување на Lyoness!

Упатството за пазарување содржи сѐ:

  • Врвни понуди на Трговските Партнери – секој месец нови
  • Cashback и Shopping Points зад аголот – Преглед на – Трговските Партнери во твојата близина
  • Искористи гиКодовите на Ваучерна Online Трговските Партнери 24/7
Shopping Guide

Употребата на упатството за пазарување е толку едноставна:

1. Отвори ја дигиталната верзија на упатството за пазарување

2. Искористи ги предностите на понудите на Трговскиот Партнер и покажи го твојот Cashback Card или

3. Искористи Кодови на Ваучер кај Online Трговските Партнери удобно од твојот дом

4. Повеќекратни предности – плати помалку и добиј Cashback и Shopping Points!


A најдоброто: упатството за пазарување се издава редовно и нуди попусти кои ќе ги задоволат потребите на секој потрошувач!
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.