Вашите можности за пазарување

CASHBACK CARD

 1. Купување на лице место во Cashback Shop
 2. Покажете ја Cashback Card кога плаќате
 3. Израдувајте се за Cashback и Shopping Points

ONLINE SHOPPING

 1. Пронајдете го посакуваниот Online Shop и селектирајте го
 2. Кликнете на „Купувај online сега“ и пазарувај
 3. Добијте Cashback и Shopping Points

Вашата Cashback Card:

Во секое време ќе ја најдете Вашата Cashback Card на интернет страницата на Cashback World operated by Lyoness или на Cashback App во Вашиот профил. Освен тоа, има многу Cashback Shops во Вашата близина, кои издаваат Cashback Card. Таму можете да си обезбедите Cashback Card со логото од Вашата омилена продавница.

Вашите предности при пазарувањето

CASHBACK

 • До 5% назад од износот на пазарувањето
 • Износот ќе Ви се исплати на Вашата сметка во банка
 • Исплатата се врши по собрани МКД 200 .

SHOPPING POINTS

 • Со секое купување собирате и Shopping Points
 • Обезбедете си значителни заштеди од Shopping Point Deals
 • Искористените Deals повторно носат Cashback и Shopping Points
 

Уште повеќе предности со пријателскиот бонус:

Ви се допаѓаат предностите од пазарувањето во Cashback World operated by Lyoness? Поканете ги Вашите пријатели и обезбедете си пријателски бонус до 0,5% од сите нивни купувања.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.