Твоите предности при пазарувањето со Lyoness

Ние го сакаме пазарувањето и веруваме дека тоа не прави среќни! Затоа со Lyoness добиваш двојно при секое купување и имаш можност да добиваш дури и од купувањата на твоите пријатели. Со Cashback, Shopping Points и Пријателскиот Бонус куповната заедница Lyoness ти нуди бесплатно голем број предности кои не можеш да ги добиеш никаде на друго место.

Cashback – враќање пари при секое купување *

Кај повеќе од 60.000 Lyoness Трговски Партнери со вкупно 300.000 Cashback Points, кај
кои што можеш да пазаруваш или да користиш услуги, добиваш пари назад при секое
купување. Независно од тоа дали пазарувањето е направено со Cashback Card, Ваучери
или online – ти добиваш до 5% од вредноста на извршеното купување како Cashback!
Кога износот на собраниот Cashback достигне МКД 325, тој се префрла на твојата лична
трансакциска сметка. Толку е едноставно да добиеш пари назад секој пат кога
пазаруваш со Lyoness! Во секое време можеш да провериш колку Cashback имаш
акумулирано во Мојот профил.


Пазарувај сега

Shopping Points – дуплирај ја заштедата при пазарувањето!

Освен Cashback, при пазарувањето со Lyoness Вие добивате и Shopping Points. Tие се акумулираат во менито Моите Shopping Points во Мојот профил и можат да се искористат за Shopping Point Deals кај Трговските Партнери на Lyoness.


Твојата предност при користењето на Shopping Points: доколку ги искористиш Shopping Points, добиваш атрактивен попуст на производите кои ги посакуваш, а тоа ја прави цената уште поевтина. На тој начин, можеш да пазаруваш и истовремено да штедиш!


Освен што собирате Shopping Points за пазарување кај Трговските Партнери на Lyoness, Вие исто така ќе добиете Shopping Points како награда за одредени активности. Самото најавување на Lyoness онлајн Ви носи три Shopping Points како подарок за добредојде, кои потоа можете да ги искористите за возбудливи Deals. Не губете повеќе време и регистрирајте се сега! Постојат и многу други начини да соберете дополнителни Shopping Points. Дозволете да бидете изненадени!


Повеќе информации!

Пример:

Твојот фризер го нуди во „Shopping Points Deals“ на интернет страницата на Lyoness следниот Deal: Потстрижување на жени за само МКД 975 наместо МКД 1.625 при искористување на 2 Shopping Points. Во овој случај, заштедуваш МКД 650 со искористување на твоите Shopping Points и добиваш Cashback и Shopping Points, за платените МКД 975 бидејќи ги користиш услугите на Трговскиот Партнер на Lyoness.Препорака!

Сега постојат уште повеќе начини да собереш дополнителни Shopping Points.
Доколку го направиш првото купување кај Трговски Партнер на Lyoness во рок од 30 дена откако ќе се регистрираш online,
ќе добиеш еден бонус Shopping Point!Пријателски Бонус – препорачувањето се исплати!

Препорачај ги предностите на Куповната Заедница Lyoness на твоите пријатели! Секој твој пријател регистриран од твоја страна ти носи со секое негово направено купување кај Трговските Партнери на Lyoness Директен Пријателски Бонус од 0.5%.


Доколку твоите пријатели ги регистрираат нивните пријатели во Lyoness, ти ќе добиеш Индиректен Пријателски Бонус од 0.5%. Бонусот е ограничен до две препорачателски нивоа, но бројот на лица на кои ќе им го препорачаш Lyoness е неограничен .Пример:

Твој пријател кој по твоја препорака е зачленет во Lyoness, прави купување кај Трговски Партнер на Lyoness во вредност од МКД 6.500. За тебе, тоа значи автоматски Пријателски Бонус во износ од МКД 32.5. Толку е едноставно!

Важно:

Секаде од препорачувањето профитираш еднаш. Во Lyoness, ти го добиваш Пријателскиот Бонус на
твојата Исплатна Сметка за секое купување направено од твоите пријатели*

* кај трговските партнери на Lyoness

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.