Регистрирај се веднаш бесплатно во Lyoness

Lyoness ти нуди едноставни опции за да се регистрираш бесплатно и да станеш дел од глобалната
Куповна Заедница.

Како да се регистрирам во Lyoness

Регистрирајте се бесплатно online и соберете 3 бонус Shopping Points!

Се што треба да направиш е само целосно да го пополниш формуларот за регистрација и да ги потврдиш внесените податоците. Потоа, ќе примиш e-mail за активација за да ја завршиш регистрацијата. Веднаш по завршување на регистрацијата твојот дигитален Cashback Card ти е на располагање во твојот профил во lyoness.mk. Картичката можеш да ја отпечатиш или да ја користиш на твојот Smart-телефон во секое време.

 

Кај Трговски Партнер на Lyoness:

Дали сакаш пластичен Cashback Card? Тогаш искористи ја можноста при твоето прво купување да се регистрираш кај Трговски Партнер на Lyoness кој поседува мобилен терминал за регистрација. Можеш да погледнеш кои трговци нудат таква можност преку можноста за Пребарување и да го употребиш филтерот за пребарување „Card Pick up“. Регистрацијата кај Трговскиот Партнер на Lyoness одзема неколку секунди и освен пластичниот Cashback Card добиваш и дигитален Cashback Card кој може да се најде во твојот профил на Lyoness.mk.


Независно од тоа како ќе се регистрираш во Lyoness – регистрацијата
секогаш е бесплатна. Регистрирај се сега и добиј ги предностите што
ти ги нуди Lyoness!

Како можам да го препорачам
Lyoness?


Online:

Дали имаш пријатели, кои исто така би сакале да профитираат при пазарувањето со Lyoness?
Можеш online да им ја препорачаш Куповната заеднница бесплатно! Твоите пријатели ќе добијат
покана за Lyoness преку e-mail и на тој начин ќе можат online да ја завршат својата регистрација

Со флаер:

Доколку сакаш да ги препорачаш предностите на Lyoness на пријател и да му дадеш Cashback Card со големина на кредитна картичка, истото можеш да го направиш со користење на Friendship Flyer. Пополнете го флаерот заедно или остави го твојот пријател самиот да го пополни и да ти го врати назад. Потоа, проследи го Friendship Flyer-от до нашиот Member Service или самостојно заврши ја регистрацијата online, со користење на бар кодот кој се наоѓа на флаерот. Кога Членовите се регистрирани преку флаер веднаш го добиваат пластичниот Cashback Card.
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.