На овој начин можеш да ги искористиш твоите Shopping Points

Освен од Cashback, Вие со купувањето кај Трговските Партнери на Lyoness, профитирате дополнително и сo Shopping Points. Секој акумулиран Shopping Point Ви овозможува атрактивни поволности со искористувањето Shopping Point Deals кај Трговските Партнери на Lyoness. Тоа за Вас значи дека ги добивате понудените производи и услуги по неспоредливо поволна цена. На тој начин пазарувањето е уште позабавно.

Сѐ што треба да знаеш за Shopping Points

  1. 1.Регистрирај се

  2. 2.Собирај Shopping Points

  3. 3.Искористи Shopping Points

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.