Lyoness Ваучер

Еден ваучер како совршен подарок за сите прилики. Со Lyoness Ваучерот го поседуваш вистинско средство за пазарување во Lyoness, затоа што можеш да го користиш на различни начини.
Gift Voucher


Постојано на располагање

Со Lyoness Ваучерот можеш да ги платиш online нарачките на Ваучери за Трговските Партнери. Со Lyoness Ваучерите си секогаш флексибилен и можеш во секое време спонтано да нарачаш други Ваучери. Особено практични се Оnline Ваучерите, затоа што можеш да ги нарачаш во секое време и да ги платиш со Lyoness Ваучерите со кои располагаш, а се разбира притоа добиваш Cashback и Shopping Points во зависност од одбраниот Трговски Партнер.
Совршен подарок

Можеш некому да подариш Lyoness Ваучери, а со тоа да го направиш среќен. Примателот ја има можноста самиот да го употреби Lyoness Ваучерот, за да купи други ваучери од Трговските Партнери на Lyoness, кои му ги нудат посакуваните производи или услуги – при секое купување тој добива Cashback и Shopping Points за ваучерите на Трговските Партнери, кои тој ги купил. На овој начин, подаруваш подарок, кој исполнува желби и донесува добивка.
Како ги добиваш Lyoness ваучерите ?

Во секое време можеш да нарачаш Lyoness Ваучери преку интернет страницата на Lyoness (Нарачај ваучери веднаш). Oсвен тоа твојот Cashback можеш да го претвориш во Lyoness Ваучер, наместо да ти биде исплатен на твојата трансакциска сметка. Откако ќе ги добиеш твоите Lyoness Ваучери, истите можеш да ги најдеш во менито “Моите Ваучери”. Искористи ги предностите на Lyoness Ваучерите уште денеска и нарачај веднаш!!* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.