Вашите можности за пазарување

Cashback Card

 1. Купување на самата локација во Cashback Shop
 2. Покажете ја Cashback Card кога плаќате
 3. Израдувајте се за Cashback и Shopping Points

Online Shopping

 1. Пронајдете го посакуваниот Online Shop и селектирајте го
 2. Кликнете на „Купувај online сега“ и пазарувај
 3. Собирајте Cashback и Shopping Points

Вашата Cashback Card

Во секое време ќе ја најдете Вашата Cashback Card на интернет страницата на Lyoness или на Cashback App во Вашиот профил. Освен тоа, има многу во Вашата близина, кои издаваат Cashback Card. Таму можете да си обезбедите Cashback Card со логото од Вашата омилена продавница.

Вашите предности при пазарувањето

CASHBACK

 • До 5% назад од износот на пазарувањето
 • Износот ќе Ви се исплати на Вашата сметка во банка
 • Исплатата се врши по собрани МКД 200 .

SHOPPING POINTS

 • Со секое купување собирате и Shopping Points
 • Обезбедете си значителни заштеди од Shopping Point Deals
 • Искористените Deals повторно носат Cashback и Shopping Points

Секогаш флексибилен шопинг со Cashback App

Со нашата бесплатна Cashback App ќе профитирате со предности при сите Ваши пазарувања и кога сте во движење. • Едноставно лоцирање на Cashback Shops во Вашата близина

 • Обезбедување на Shopping Point Deals во секое време

 • Лесен пристап до профилот и до дигиталната Cashback Card

Преземете го сега Cashback Helper за Вашиот десктоп прелистувач!

Поддржани се следниве прелистувачи:

Во моментов, сурфате со:

Внимание: Cashback Helper се активира при првата најава на интернет страницата на Cashback World.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.