Шопинг со eVoucher

watch
 

Шопинг со eVoucher:
Платете и профитирајте за неколку секунди!


Со нашиот eVoucher, го правиме шопингот со предности уште поедноставен, помобилен и побрз за Вас.

Обезбедете си го сега Вашиот eVoucher во Cashback App и искористете го веднаш при купување - брзо и без компликации!

Вашиот Cashback и Shopping Points Ви се кредитираат директно при нарачката на eVoucher.
 

Cashback App - директно доeVoucher за време на шопингот


Многу брзо и едноставно си го обезбедувате посакуваниот eVoucher за време на шопингот, а ќе можете веднаш и да го искористите:
1.

Инсталирајте Cashback App


Земете ја бесплатната Cashback App за iOS во App Store или за Android во Google Play Store.
2.

Нарачајте eVoucher


Изберте ја иконата за eVoucher во App и нарачајте си го посакуваниот eVoucher.
3.

Платете за eVoucher


Платете го Вашиот eVoucher едноставно со кредитна картичка
4.

Искористете eVoucher


По завршувањето на нарачката, можете веднаш да го искористите Вашиот eVoucher при купувањето, благодарение на Cashback App.
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.