Дали имате прашања за Cashback World?
Со задоволство ќе Ви помогнеме!

Најавете се сега и почнете чет-разговор директно со Service Тим!

Работно време на канцеларијата:
Понеделник - Четврток
08:30 - 17:00 час
Петок
08:30 - 14:30 час
отворено


Телефонски може да го добиете Cashback World Service Team:
Понеделник до Четврток
08:30 - 17:00 час
Петок
08:30 - 14:30 час
отворено


МАЈВОРЛД МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
бул. 8-ми Септември 16/1 Бизнис Центар Хипериум 2-ри кат
1000 Скопје
Tel: +389 (0)2 3090067
Mail: service.mk spam@gohere.go cashbackworld.com


МАЈВОРЛД МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
Силк Роуд Банк АД Скопје
280104103079497

Твојот Cashback World Service Team

 
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.