Lyoness Cashback Bar – го прави пазарувањето послатко!

Штедењето пари при online пазарувањето ќе биде поедноставно од кога било - со Lyoness Cashback Bar-от! Со овој Bar ти си подготвен/а секогаш кога ќе бидеш расположен/а за пазарување. Подеси го твојот пребарувач со само еден клик за да ги искористиш сите Lyoness Предности. Најави се, активирај Cashback и започни да пазаруваш!

Преземи го Cashback Bar-от!

Поддржани се следните пребарувачи:

Преземи Cashback Bar!
Вашиот актуелен пребарувач не е поддржан.

Никогаш повеќе не пропуштај Cashback и Shopping Points!

Cashback Bar-от ќе биде инсталиран на твојот пребарувач во само неколку чекори и ќе го подобри твоето секојдневно искуство при пазарувањето online. Без разлика што ти е потребно, автоматски ќе го пронајдеш соодветниот Online Трговски Партнер на Lyoness и ќе можеш да активираш Cashback. На овој начин никогаш повеќе нема да пропуштиш Cashback и Shopping Points!

Преземи Cashback Bar!

Толку едноставно

Навистина е едноставно: Кликни на „Download Cashback Bar“ и следи ги чекорите за инсталација. Штом го инсталираш Cashback Bar-от, едноставно најави се со твоите Lyoness кориснички податоци, активирај Cashback и веќе можеш да ги користиш твоите предности директно кај секој Lyoness Online Трговски Партнер без да мораш претходно да се најавиш на Lyoness.mk.

Cashback Bar-от исто така те известува за секоја посета на online shop на Трговските Партнери – на овој начин ти секогаш ќе знаеш кога да активираш Cashback со цел да ги искористиш Lyoness Предностите. Доколку бараш специфична категорија на производи, Cashback Bar-от ќе ти покаже Online Shops каде можеш да добиеш Cashback и Shopping Points. Треба само да кликнеш на посакуваниот резултат од пребарувањето и да пазаруваш. Преземи сега!

Инсталирај Cashback Bar сега!

Преземи го Cashback Bar-от сега! Тој може да се инсталира на сите стандардни пребарувачи (Chrome, Firefox, Internet Explorer и Safari) и е достапен за преземање тука. Преземи го сега и профитирај!

PS: Можеме да те увериме дека Cashback Bar-от не ги зачувува или проследува твоите податоци. Тој ти служи исклучиво тебе со цел online пазарувањето да ти биде уште попријатно искуство. Твоите податоци ќе останат твои.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.