Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 по 100 EUR Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
 • ID на Трговски Партнер
  609000946

Услови

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Опис

Condor is one of the most popular German leisure airlines and offers great quality at affordable prices.
Our extensive range of flights meets the most diverse needs and requirements of our customers, and thus appeals to a wide range of target groups.
Whether single or a family, sports fan or couch potato, mountain lover or beach bum: everyone can find their perfect destination on our website – and at affordable, low prices!

On flights to more than 75 destinations worldwide, our guests enjoy a high-quality product, comprehensive customer service and a large variety of free extras, such as meals and snacks, non-alcoholic drinks, an extensive and varied entertainment program, magazines and much more.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.