Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 по 100 EUR Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
 • ID на Трговски Партнер
  369000081

Услови

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Опис

Founded in Como in 1953, TESSABIT is high-end chain of 14 family-run luxury boutiques showcasing a directional, contemporary selection of high-end fashion from around the globe.

For over three generations the Molteni family has pursued innovation, excellence and constant research, in perfect balance with the stunning, sophisticated backdrop of Lake Como and with the international fashion jet-set.

The history of TESSABIT is a journey through style, exploration and tradition.

Tessabit.com is revamped with a modern New York-inspired website design and a number of exclusive services dedicated to a fashion-savvy local and international clientele. The online shopping experience integrates the ultimate selection of products from the physical boutiques with personal styling services, worldwide delivery and fashion-forward news and edits.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.