Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да направиш купување, те молиме осигури се дека твојот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ . Сите важни информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдеш во FAQs!
 • ID на Трговски Партнер
  369000034

Услови


Ве молиме бидете известени дека кај овој Трговски Партнер членските предности се доделуваат само за категоријата цвеќе. Кај овој Трговски партнер, ќе се земе бруто вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето.

Опис

Цвеќара Мели веќе 26 години посветено и со задоволство ја работи најубавата и најкреативната работа на светот, а тоа е аранжирање на прекрасни мали и големи уметнички дела создадени од егзотични и фасцинантни видови на цвеќе.

Како и од првиот ден ентузијазмот никогаш не не напушта и секогаш се трудиме да ги задоволиме најразличните вкусови на нашите ценети клиенти. Секој ден е нов предизвик! Со љубов „Цвеќара Мели“

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.