PIERRE CARDIN HOME

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Pierre Cardin Home Macedonia е бренд кој во 2017 година влезе на македонскиот пазар, со отворање на изложбено-продажниот салон на површина од 1500 метри2.
Секогаш учествувајќи во креирање на светските трендови, Pierre Cardin Home Macedonia нуди софистицирани и функционални решенија за секој дом и канцеларија кои вклучуваат теписи и рачно изработени килими, мебел, душеци и аксесоари.
Pierre Cardin Home Macedonia е повеќе од салон за ексклузивни теписи (Pierre Cardin,Artemis,Fendi,Iran Seraf,Herake)  и мебел (Pierre Cardin,Doimo Salotti,Zebrano,Pakko Divani)- тоа е место каде ќе имате можност да патувате низ времето, движејќи се меѓу рачно изработените килими и теписи изработени од најфините материјали познати на човекот, како свила, волна и бамбус.
Сите машински теписи се еко-сертифицирани, изработени со последна патентирана технологија која гарантира тројна заштита од бактерии, габи и инсекти, како и 74% помалку прашина во текот на користењето.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.