Cashback & Shopping Points

 • 4% + 4 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 09:00 - 21:00
 • Контакт
  mob: +389 78 744 774
  www.daniloem.eu.mk
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36301604
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Услови


Cashback World предностите за сите членови за замена на ЛЦД екрани за мобилни телефони не важат.

Опис

За нас.
Intel Service е фирма основана 2008 година. Се занимаваме со обезбедување на услуги од сферата на електрониката, телекомуникациите, мобилни преносни уреди како и сервис, продажба на резервни делови и мобилна/компјутерска галантерија. 
Нашата понуда е секогш актуелна, сите продукти се со проверен квалитет и секогаш го нудиме само најдоброто. 
Доколку некогаш имате потреба од заштитни фолии, футроли, маски, стакла, полначи, преносни батерии, аксесоари за во кола за Вашиот мобилен телефон можете да ги најдете кај нас, а ние со задоволство ќе ви помогнеме околу Вашиот избор. Исто така, располагаме со голем избор на компјутерска галантерија, што подразбира глувчиња, тастатури, веб камери, конзоли, звучници, слушалки и се што ќе Ви притреба од оваков тип на галантерија.
Доколку имате потреба од сервис за Вашиот мобилен телефон како и резервни делови можете да ни се обратите, а ние со задоволство ќе се потрудиме да најдеме решение. 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.