Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Вистинското  место  каде  вашите  најмили
не  само што  ќе  бидат  топло згрижени,туку интелектуално  мотивирани  и креативно  стимулирани од нашиот персонал ,кој ви стои на располагање Вам и на вашите дечиња.
Работете спокојно и пружете си слободно време за себе а вашите дечиња донесете ги во ПЛАНЕТ.Во Планетата на детските игри и интелектуалното развивање.Во Планетата каде  царува детската смеа и дружба.Во ПЛАНЕТ каде секое престојување е магично патување.
Постоиме за да ги задоволиме вашите желби,секогаш инвентивни и во тек со најмодерните трендови на колоритните роденденски декорации, ги остваруваме вашите фантазии и роденденски желби.Се што треба да направите е само да дојдете и да не посетите.

Vendi i vërtetë ku fëmijët juaj
jo vetëm që do të jenë akomoduara përzemërsisht , por do të motivohen intelektualisht dhe do të nxiten kreativisht nga personali ynë, i cili është në dispozicionin tuaj për ju dhe fëmijët tuaj.
 Punoni  me qetësi dhe jepni kohë të lirë për veten tuaj, dhe sillni fëmijët tuaj në PLANET.Në planetin e lojërave të fëmijëve dhe zhvillimin intelektual. Në planetin ku mbretëron qeshja dhe miqësia e fëmijëve.Në PLANET ku çdo qëndrim është një udhëtim magjik.
Ne ekzistojmë për të kënaqur dëshirat tuaja, gjithmonë krijuese dhe të përditësuara me trendet më moderne të dekoratave shumëngjyrëshe të ditëlindjeve, ne realizojmë fantazitë dhe dëshirat tuaja. Të gjithë ju që duhet të bëni  është të vini dhe të na vizitoni.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.