Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 09:00 - 20:00
  Сабота 09:00 - 16:00
 • Контакт
  ул.Никола Тесла бр.37 7000 Битола
  mob: +389 71 290 258
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36301577
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Опис

Коњарка ДООЕЛ Битола постои 26 години и со своето искуство стануваме водечка компанија во делот на уредувањето на интериери во Вашите домови, деловни објекти, работни места. Ви нудиме комплетна услуга во делот на завеси и тоа вклучувајќи го и новиот тренд во делот на завесите ЗЕБРА ЗАВЕСИ. Во нашиот асортиман има над 500 артикли кои ке го разубават Вашиот дом и тоа постелнини, теписи, патеки, прекривачи, корнези, крпи, бањарки кои се со докажан квалитет. Застапници на брендот TAC за Битола и поширокиот регион.
Нашата цел е задоволни купувачи, секогаш да го добијат најдоброто за нивните сретства, а за тоа се грижи љубезен персонал со безпрекорна услуга.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.