PZU DentaEstetika Tim

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Единствена стоматолошка поликлиника со вработени специјалисти од главните стоматолошки дејности. 15 год. револуционери во општата и конзервативна стоматологија, ортодонција и терапија на виличен зглоб, орална хирургија и имплантологија, протетика и естетска стоматологија, лицева естетика и пионери во физикална и Bowen терапија.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.