Cashback & Shopping Points

 • 4% + 1 Super Cashback - Сега 4% наместо 2% Cashback (Валиден од 19.08.2018 до 19.08.2018)по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Недела 07:00 - 23:45
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36301539
 • Card Pick Up
  You can collect a credit-card-style Cashback Card from this Loyalty Merchant.

Опис

МЕТРО МАРКЕТ - се на едно место... Прехрамбени производи  и пијалоци како и многу други производи за здравје и нега, домаќински украси и модни додатоци.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.