ЈУВЕЛИР - накит и часовници

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Јувелир е првата приватна фирма во регионот која располага со сопствен сервис за злато и сребро како и делумен сервис на часовници. ЈУВЕЛИР е присутен на пазарот од 1989 г. И започна со сопствени изработки на злато и сребро, како и сопствен увоз на повеќе артикли на накит. ЈУВЕЛИР дистибуира часовници од марките: Casio, Sette, Doliche, детските часовници Q&Q, како и италијански детски сребрен накит. Од акцесоари нудиме голем избор на: паричници од познатат швајцарска марка Wenger, како и германската марка за приврзоци и пенкала  Troika. Од 2013 ЈУВЕЛИР е генерален увозик на познатата марка за накит INORI.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.