Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Escape caffe е момент на секој човек во градот Радовиш. Во текот на неделата со релаксирана атмосвера и кафе  муабет, а пак за викендите се претвара во ноќен клуб со забава на разновидна музика од познари Dj и познати бендови.
Заедно со вас го креираме моментите во градот.
Ве очекуваме да се забавуваме.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.