Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Пан-Промет е друштво за автотранспорт, трговија и услуги, семеен бизнис, на кого главна дејност му е успешно, квалитетно и по Европски стандарди да обавува превоз на патници на претходно договорени релации во државата а и надвор од неа.

Располага со високотуристички автобуси, минибуси и автомобили за 8 патника.
Ви посакуваме со Пан-Промет да ги доживеете вашите најубави моменти.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.