Железара МВ Воислав Компани

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 07:30 - 21:00
  Недела 07:30 - 14:00
 • Контакт
  Voislav Dinov
  mob: +389 72 251 054
 • Интернет / Социјални медиуми
  MV Voislav Kompani DOOEL
 • ID на Трговски Партнер
  36301520
 • Card Pick Up
  You can collect a credit-card-style Cashback Card from this Loyalty Merchant.

Опис


ЖЕЛЕЗАРА МВ ВОИСЛАВ  НУДИ СЕ ЗА ВАШИОТ ДОМ. ПРОДАЖБА НА ШТРАФОВСКА РОБА,ЕЛЕКТРО МАТЕРИЈАЛИ,ВОДОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛИ И АЛАТ,БОИ И ЛАКОВИ,ЖЕЛЕЗАРА И МЕБЕЛ ЗА БАЊИ.
ОСВЕН ТОА, НИЕ ВИ ГИ НУДИМЕ И CASHBACK WORLD ПРЕДНОСТИТЕ.КАЈ НАС ДОБИВАТЕ 2% Cashback И 1.5 Shopping Points ЗА КУПУВАЊЕ ОД МКД 6.500.
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!!!

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.