Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Флоринг постои од 2001 година и се занимава со трговија на мало и големо на сите видови на подови, односно паркети, ламинати, пвц подови, теписони, спортски и епоксидни подови.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.