Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Издавачката куќа "Алби" е основана во 1992 година. "Алби" се специјализира во издаваштвото на учебници и дополнителна опрема за основно и средно образование на македонски јазик, како и на јазиците на другите етнички заедници (албански, турски, српски, итн) кои живеат во Македонија.Книжарнииците вклучуваат програми за училишен прибор и канцелариски материјали. Ексклузвен увозник за BUSQUETS, SANTORO,PASO и др.


 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.