Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

 Во Signori ја имате можноста самите Вие да си го одберете материјалот на вашето наредно одело, се разбира со помошта на нашиот стручен тим.
Signori работи исклучиво по принципот на закажување на термин за консултација. За време на таа консултација кој трае максимум од еден час, сите наши клиенти во опуштена атмосфера без гужви и непријатни редици пред соблекувалните ги запознаваме со различните материјали со кои располагаме и различните модели кои можеме да ги изработиме.
Македонскиот пазар е лимитиран во поглед машката мода.Тешко се наоѓа нешто уникатно, по светски стандарди,со убави матерјали и кроеви , а и онаму каде што има интересни парчиња, нема бројчиња за нас со атлетска градба или се тесни во рамената,или се широки во струкот. 
Денес мажите посветуваат многу повеќе внимание на својот изглед за разлика од порано.
Грижата за нашите корисници е секогаш на прво место што придонесува да се одвојуваме од останатите брендови, а веднаш потоа е квалитетот на материјалите и одличниот фит на секое направено одело.
НЕ ПОСТОИ ВТОРА ШАНСА ЗА ОСТАВАЊЕ НА ДОБАР ПРВ ВПЕЧАТОК.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.