Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Ние ви нудиме продажба на школски прибор, канцелариски материјал, стручна литература, фотокопирање црно-бело и во боја, укоричување, принтање црно-бело и во боја А4,А3 и А3+, пластифицирање, интернет услуги, скенирање.Сето ова ви го нудиме по најповолни цени.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.