Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка

Контакт

Опис

Авто школа Старт е една од најдобрите авто школи која располага со три добро опремени коли и еден камион и приколица и мотор за оспособување на кандидатите. Посветеноста, стручноста, професионализмот и поддршката се главните одлики на инструкторите вработени во оваа авто школа.

Повелете во Авто школа Старт и искористете ги вашите Lyoness членски предности. Ве очекуваме.

Обука за следниве категории : А1, A, Б, Ц, Е.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.