Доместик Дизајн

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Компанијата Доместик е присутна веќе 25 години на македонскиот пазар, со најексклузивните завеси и драпери од реномирани турски брендови: Casari design, Dolce vita, Chanan, Telamor.

Со својот широк асортиман, застапени сме во сите врсти на ентериери, опремување на хотели, угостителски објекти, канцеларии, приватни станови и куќи.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.