Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Дооел ТИМИ - КОМ на пазарот постои од 1997 година. Нашата компанија се занимава со: 
- железарија
- електро опрема
- материјали за водоводна и канализациона инсталација
- завртки и навртки
- метал - окови
- браварија
- алати

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.