Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Имаме богат асортиман на прехранбени, други производи за сите потреби на домаќинствата, козметика разни безалкохолни и алкохолни пијалоци. Истовремено нудиме квалитетна услуга за своите потрошувачи. Желбите и потребите на нашите потрошувачи се на прво место, затоа успешно ги реализираме нивните побарувања. Одликата на нашето работење се ефикасност, квалитет, понуда и експедитивност.
 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.