Coffee Break coffee to go

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт


Опис

Coffee Break coffee to go се наоѓа во строгиот центар на град Штип. Ние нудиме разни видови на кафиња, милкшејкови ,овошни салати, природни сокови и многу другу работи. 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.