Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт


Опис

Секогаш имаме прекрасна атмосфера со латино музика, голем избор на пијалоци и превкусно мени. Повелете, недвоуметесе да ја искусите кубанската магија, само кај нас во Македонија. Секогаш сте добродојдени кај нас, во строгиот центар во Скопје, покрај кејот на Вардар.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.