Keramika Shope Kompani

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 08:00 - 20:00
  Среда, Сабота 08:00 - 16:00
 • Контакт
  +389 75 415 997
  +389 75 830 434
 • Интернет / Социјални медиуми
  Kale Keramika Prilep
 • ID на Трговски Партнер
  36301461

Опис

Кале производите кои ги задоволуваат сите вкусови при дизајнирање на приватните и јавните простории во секое време и место од ентериер. Тие имаат голем опсег кој може да ги исполни сите различни барања за влажни и суви ѕидови во многу разновидни бои, структури и текстури.Доживувајте ги соништата.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.